Het Badhuis: algemene regels

Bij ieder saunabezoek krijgt elke gast een badlaken, een handdoek en badjas. Extra handdoeken zijn verkrijgbaar aan 3€/stuk. Teenslippers zijn niet voorzien. Wij raden aan deze zelf mee te brengen indien gewenst.

Alle supplementen worden na afloop van het saunabezoek direct afgerekend. Enkel cash betaling mogelijk.

Badjassen en handdoeken mogen in de sauna achtergelaten worden. Zijn deze verdwenen/beschadigd na het saunabezoek dan worden ze aangerekend aan de klant (badjas: 30€, badlaken: 20€, handdoek: 10€).

Het Badhuis is niet verantwoordelijk voor gebeurtelijke ongevallen, lichamelijke letsels of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex. Het badhuis kan niet in gebreke gesteld worden. Het badhuis zal ook niet verplicht zijn om een schadevergoeding te betalen.

Het Badhuis heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.

Het is verboden te roken in het volledige saunacomplex of buiten op het terras. Indien er toch gerookt wordt, wordt er een schadevergoeding van 50€ aangerekend.

Het is niet toegestaan zelf eten of drinken mee te brengen in het Badhuis.

Schade tijdens het verblijf toegebracht aan de ruimte, inrichting of de toestellen zullen steeds verhaald worden op de huurder. Wanneer de ruimte gesloten moet worden om deze reden innen wij een schadevergoeding van 300,00 euro per dag.

Kinderen dienen steeds vergezeld te worden van een volwassene bij het gebruik van één van de faciliteiten.

Reserveringsregels

We vragen altijd een voorschot van 95,00 euro (= standaardarrangement) te betalen bij reservering. Dit kan per overschrijving op rekening BE08 7310 3581 6213. Te vermelden bij overschrijving: Datum, uur van tot en naam. De reservering wordt pas definitief aanvaard als het voorschot op de rekening van het Badhuis staat. Lastminute reservaties kunnen ter plaats betaald worden. Hier wordt enkel cash aanvaard.

Gratis annuleren kan tot 48u voor aankomst, deadline 5pm. Bij late annulatie/no show wordt het voorschot van 95€ in rekening gebracht.

U beschikt 2u en 30 min over het saunacomplex (tenzij anders geboekt). Start is het uur op de reservatie vermeld. Bij late aankomst heeft u geen recht op de volledige periode maar enkel tot het gereserveerde tijdstip.

Wij vragen u het sauna complex ten laatste op het einduur te verlaten. Bij laattijdig verlaten van het saunacomplex, rekenen wij per kwartier een boete van 20€ aan.

Bij het maken van een reservatie in het Badhuis, verklaart elke klant zich automatisch akkoord met de huisregels en reservatieregels.

Het badhuis valt onder het Belgisch recht. Bij geschillen zal enkel de rechtbank van Brugge bevoegd zijn.